GDPR​

KP Consulting er forpligtet til at beskytte dine personfølsomme data og informationer. Herunder vil vi beskrive vores generelle GDPR-proces, for at skabe gennemsigtighed herom.

Indsamling af dit personlige data

Når du ansøger om en stilling eller indsender dit CV gennem vores hjemmeside, accepterer du at KP-Consulting registrerer det data du videregiver til os i din ansøgning samt CV.

Formålet med at indsamle dit personlige data
Formålet med at indsamle det personlige data du videregiver til os, er for at vi kan se om dine kvalifikationer stemmer overens med de kandidater vi søger.

Opbevaring af data
KP Consulting vil beholde det data du har tilsendt i op til fem år. Efter de fem år, vil alt personfølsomt data blive slettet fra vores database og vi vil ikke længere have adgang til det.

Dine rettigheder
Når du indsender data gennem vores ansøgningsprocedure, vil du til hver en tid have mulighed for at kontakte os i forbindelse med at data ønskes rettet eller slettet. Desuden har du ret til at se alt data vi opbevarer om dig.

Videregivelse af data
Vær opmærksom på at KP Consulting har en filial i Israel samt andre samarbejdspartnere, og du accepterer derfor at det data du sender ind kan blive delt med disse.

I anledning af at du har spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os på følgende mail: kontakt@kpconsulting.dk eller telefon: (+45) 40 329 321

Kontakt

KP Consulting ApS

Inge Lehmanns Gade 10, 6sal, 8000 Aarhus C

CVR: 31860237

Telefon: (+45) 40 329 321

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk 

KP CONSULTING ApS
Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal
8000 Aarhus C
CVR: 31860237