GDPR​- Persondatapolitik

KP Consulting er forpligtet til at beskytte dine følsomme persondata og informationer.

Herunder beskriver vi vores generelle GDPR-proces, for at skabe gennemsigtighed herom.

Indsamling af personlige data

Når du ansøger om en stilling eller indsender dit CV gennem vores hjemmeside, accepterer du at KP Consulting registrerer det data du videregiver til os i din ansøgning samt CV. Vi overholder gældende dansk og EU- lovgivning vedr. beskyttelse af personlige data, og vi sørger naturligvis for at alle oplysningerne bliver behandlet fortroligt. KP Consulting indhenter jf. EU persondataforordningen af 25. Maj 2018 skriftligt samtykke fra kandidater, hvorfra der skal indhentes eller deles information med tredje part. KP Consulting kontakter ligeledes kun referencer efter skriftligt samtykke givet af kandidaten.

​Du accepterer vores Persondata Politik ved at afkrydse feltet ”Accepter Persondata politik” på vores hjemmeside eller ved at udfylde og underskrive et separat samtykke erklæring.

Formålet med at indsamle dit personlige data

Formålet med at indsamle det personlige data du videregiver til os, er for at vi kan se om dine kvalifikationer stemmer overens med de kandidater vi søger.

​Opbevaring af data

KP Consulting vil beholde det data du har tilsendt i op til ½ år. Inden udløb af perioden, kan du blive forespurgt pr. mail om fornyelse af samtykke til opbevaring i endnu ½ år. Såfremt du ikke ønsker at vi opbevarer dine oplysninger, vil alt data blive slettet fra vores database og vi vil ikke længere have adgang til det.

Dine rettigheder

Når du indsender data gennem vores ansøgningsprocedure, vil du til hver en tid have mulighed for at kontakte os i forbindelse med at data ønskes rettet eller slettet. Desuden har du ret til at se alt data vi opbevarer om dig. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så tilfælde ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Videregivelse af data

Vær opmærksom på at KP-Consulting har en filial i Israel, samt andre samarbejdspartnere (på anmodning kan de faktiske partnere informeres af KP Consulting), og du accepterer derfor at det data du sender ind, kan blive delt med disse.

I anledning af at du har spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os på følgende mail: kontakt@kpconsulting.dk eller telefon: (+45) 40 329 321​

Kontakt

KP Consulting ApS

Inge Lehmanns Gade 10, 6sal, 8000 Aarhus C

CVR: 31860237

Telefon: (+45) 40 329 321

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk