Arbejdsmiljø, Sikkerhed og Miljø​

Fokus på sikker og ansvarlig drift

Health, Safety and Environment (HSE) - eller arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø - er et område, som bliver stadig vigtigere for virksomheder og organisationer at håndtere korrekt. Ikke mindst inden for kemi- og miljøområdet er situationen kompleks. Der kommer til stadighed nye stoffer til og flere og flere produkter indeholder stoffer, som kræver viden om håndtering og beskyttelse. Omfanget af lovgivningen er enorm og ændringer sker hurtigt.

​Risk Management af HSE-området hører til blandt vores kernekompetencer. Vi har arbejdet med Risk Management og certificering på tværs af forskellige industrier og brancher og kan derfor sikre, at projekterne lever op til myndighedernes og kundernes krav.

Gennem levering af de rette kompetencer er vi med til at sikre, at virksomhedens aktiviteter og udvikling gennemføres med overholdelse af krav fra myndigheder og kunder gennem Risk Management af HSE-området.

Sikkerhed på arbejdspladsen er en nøgleprioritet og gribes det korrekt an, sikrer virksomheden:

  • Færre arbejdsrelaterede skader
  • Udvikling af en positiv sundheds- og sikkerhedskultur
  • Bedre metoder til håndtering af sikkerhed og sundhed
  • Overholdelse af lovgivningen

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​KP Consulting ApS

​Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal

8000 Aarhus C

CVR: 31860237

​​

Telefon: (+45) 40 32 93 21

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk

facebook  Følg os på Facebook