Sikkerhed & arbejdsmiljø

Ansvarlig drift med optimeret sikkerhed og bæredygtigt arbejdsmiljø

​​Risk Management af HSE-området hører til blandt vores kernekompetencer.

Vi har arbejdet med Risk Management og certificering på tværs af forskellige industrier og brancher og kan derfor sikre, at projekterne lever op til myndighedernes og kundernes krav. ​​

Health, Safety and Environment (HSE) - eller arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø - er et område, som bliver stadig vigtigere for virksomheder og organisationer at håndtere korrekt. Ikke mindst inden for kemi- og miljøområdet er situationen kompleks. Der kommer til stadighed nye stoffer til og flere og flere produkter indeholder stoffer, som kræver viden om håndtering og beskyttelse. Omfanget af lovgivningen er enorm og ændringer sker hurtigt.

Gennem levering af de rette kompetencer er vi med til at sikre, at virksomhedens aktiviteter og udvikling gennemføres med overholdelse af krav fra myndigheder og kunder gennem Risk Management af HSE-området. Sikkerhed på arbejdspladsen er en nøgleprioritet og gribes det korrekt an, sikrer virksomheden:

  • Færre arbejdsrelaterede skader
  • Udvikling af en positiv sundheds- og sikkerhedskultur
  • Bedre metoder til håndtering af sikkerhed og sundhed
  • Overholdelse af lovgivningen

Kontakt os i dag og hør mere

Sofie Antonsen er kontaktperson

​Helle Hollmann er konsulent

Tiltrække og fastholde medarbejdere

​Et godt arbejdsmiljø er også et væsentlig konkurrenceparameter, ikke mindst i tider med lav arbejdsløshed og stor jobomsætning på arbejdsmarkedet. Der skal mere til at tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere end ”en god løn”.

Hos KP Consult arbejder vi aktivt med at udvikle virksomheder, medarbejdere og arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø består af mange elementer, men det starter altid hos ledelsen . Hvordan er jeres arbejdsmiljø? Arbejder I aktivt med den lovpligtige APV (arbejdspladsvurdering)? Laver I medarbejdertilfredshedsundersøgelser? Er der plads til udvikling?

Vi har mange forskellige værktøjer i værktøjskassen, men det starter altid med en afdækning af virksomhedens udfordringer og ønsker fremadretttet, hvad end det handler om at øge arbejds-glæde og motivation hos medarbejdere, tiltrække kvalificerede kandidater eller noget tredje.

Trivsels- og udviklingskonsulent Helle Hollmann har mange års erfaring indenfor ledelse og udvikling og har som coach en evne til at se og fremme udviklingspotientialet i grupper og hos individer.

​Efter en indledende dialog laver vi en konkret plan for en struktureret proces, hvor ledere og medarbejdere inddrages i arbejdet med at udvikle det gode arbejdsmiljø. Det kan fx være på baggrund af jeres APV, hvor vi tager fat i konkrete resultater og udfordringer.

En proces kan bl.a. bestå af:

  • Workshops
  • Gruppesamtaler
  • 1:1 samtaler
  • ​Udvikling af samtale-/ kommunikations værktøjer​

Opnå et godt arbejdsmiljø

Der er mange veje til at opnå et godt arbejdsmiljø, og det er en proces KP Consulting har stor erfaring med at facilitere.​

Kontakt os for en drøftelse af jeres muligheder på tlf. 60 71 93 21 eller kontakt@kpconsulting.dk.​

Kontakt

​​KP Consulting ApS

​Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal

8000 Aarhus C

CVR: 31860237

​​

Telefon: (+45) 40 32 93 21

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk

facebook  Følg os på Facebook