Kvalitetssikring​

Kontinuerlig kvalitetssikring

I alle udviklings- og fremstillingsprocesser er vejen til succesfuld gennemførelse at have en løbende kvalitetssikringsproces implementeret. I nogle projekter kan det være en løbende opfølgning på aftalte mål, i andre projekter kan der være brug for en mere omfattende proces.

Vores konsulenter kan med de rette specialistkompetencer sikre, at virksomhedens aktiviteter udføres uden fare for medarbejdere, kunder eller forbrugere. Således vil den løbende dokumentation og kvalitetssikring af projektet gennem alle faser minimere risici for fejl.

Performance Review

Vi rådgiver vores kunder i industrien om igangværende eller afsluttede projekter og giver en samlet evaluering af et projektforløb. Vi kan tilbyde at udføre en dybdegående undersøgelse og sammenfatning efter færdiggørelse af større industri projekter, som har mange forskellige involverede parter i processen. Det kan være underleverandører, samarbejdspartnere, projektledere, egen organisation samt topledelse.


Vores konsulenter kan hæve sig op i helikopterperspektiv og give et samlet billede af hvordan alle de involverede parter håndterede projektet og samarbejdet. Vi kan endvidere give klarhed over om der var nok fokus på projektet fra centrale personer eller afdelinger samt give anbefalinger for fremtidige projekter. Med KP Consulting er du garanteret en kompetent samarbejdspartner, som giver dig den indsigt du behøver for at kunne forandre din virksomhed eller dit næste projekt.​

ISO-certificering

En ISO-certificering er en garanti for, at virksomheden lever op til en række bestemte standarder, og at virksomhedens processer er optimerede og kvalitetssikrede.

Der findes en lang række ISO-certificeringer, f.eks. ISO 9000, som definerer standarderne indenfor kvalitetsledelse og -systemer.

Mange virksomheder kræver, at deres samarbejdspartnere skal være ISO-certificerede. Vores konsulenter hjælper gerne jeres virksomhed med at blive certificeret indenfor de områder, der giver mening for jer og jeres virksomhed. Vi afklarer, hvad det kræver for jeres virksomhed at blive certificeret, foretager nødvendige tiltag og tager os af alt ‘papirarbejdet’.

Fordelen ved at have et godt kvalitetssystem implementeret er, at det er let at få øje på for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere og øger tilliden til jeres virksomhed.

​Projekter

KP Consulting har arbejdet med de fleste kvalitetsstyringsprocesser, og siden 2014 har KP Consulting haft en større opgave i Israel med indførsel af kvalitetssikring (QA) hos Israel Railways. En del af projektet bestod i at oplære det tekniske personale (OJT) i kvalitetskontrol. Arbejdet resulterede i en forbedring af togenes vedligeholdelsestilstand med mere end 50%.

Kvalitetssikringsprocessen blev implementeret i starten af projektet og omfatter en klassifika-tion af fejl i sikkerhedsklasser samt måling og registrering af procedurer.

Du kan læse mere om vores projekter her.​


Kontakt os på telefon (+45) 40 32 93 21  for at høre mere.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​KP Consulting ApS

​Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal

8000 Aarhus C

CVR: 31860237

​​

Telefon: (+45) 40 32 93 21

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk

facebook  Følg os på Facebook