Rekruttering​

Fordele ved rekruttering hos KP Consulting

KP Consulting hjælper dig med at finde den rigtige kandidat med de rigtige kompetencer og erfaring til dit projekt, så du undgår dyre fejlansættelser og sparer tid og penge.

​​Gennem vores store netværk af erfarne konsulenter tilbyder KP Consulting tekniske ressourcer til konkurrencedygtige priser indenfor brancherne tog, jernbane, vind og industri. KP Consulting har ingen standardløsninger – vi finder den model, der passer bedst til jeres virksomhed.

Som virksomhed får du adgang til en lang række dygtige konsulenter, du kan ansætte i det tidsrum, det er nødvendigt. Vores konsulenter er ikke bundet af klausuler. Det betyder, at en projektansættelse let kan veksles til en fastansættelse, hvis begge parter ønsker det.

Hvordan foregår rekrutteringsforløbet?

  1. Et rekrutteringsforløb starter altid med et personligt eller telefonisk møde for at afdække udfordringer og behov. Det skaber den bedste forudsætning for at finde den rigtige kandidat til jeres virksomhed.
  2. Vi foretager en målrettet søgning i vores omfattende database og netværk, som rummer et stort antal dygtige og specialiserede kandidater.
  3. Vi udvælger de bedst-egnede kandidater og vurderer, hvilken kandidat der matcher jeres virksomhed og har de rette kompetencer.
  4. Herefter præsenteres I for kandidatens CV, og I kan aftale en samtale eller deltage i en med os. Synes I ikke, der er et match, fortsætter vi søgningen, til vi finder en, I er tilfredse med.
​​​rekruttering

Se, hvad vores kunder siger om deres oplevelse med KP Consulting.

Mangler dit projekt en dygtig konsulent? Ring til os på (+45) 40 32 93 21, så hjælper vi dig med at finde den rette konsulent!

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​KP Consulting ApS

​Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal

8000 Aarhus C

CVR: 31860237

​​

Telefon: (+45) 40 32 93 21

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk

facebook  Følg os på Facebook