Projektledelse

Dedikerede projektledere er vejen til succes

Står din virksomhed foran projekter med manglende ressourcer til at sikre en succesfuld gennemførsel, er KP Consulting din samarbejdspartner til projektledelse og anden form for support.

Som virksomhed får du adgang til et netværk af dedikerede projektledere, som har indgående erfaring og kompetence med projektledelse på alle niveauer, størrelse samt kompleksitet af projekter.

Vi driver dit projekt til succes med din organisation, dine værktøjer, dine metoder, dine værdier, dine processer eller kommer gerne med vores metoder som nemt kan tilpasses dine behov.

Vi tilbyder specialistkompetencer

Har din virksomhed projekter I ikke får gennemført på grund af manglende ressourcer eller specielle kompetencer?

Vi har den nødvendige erfaring til at identificere de kvalifikationer, kandidaterne skal have for at løse jeres projektopgaver. De projektledere, vi leverer, fungerer fra første dag og ved, hvordan man eksekverer indenfor deres speciale.

Så hvis du kan genkende en af følgende situationer, så book et møde med os og få en holdbar løsning på dine udfordringer;

  • Manglende ressourcer til nye projekter
  • Opbygning af projektstyring samt valg af projektmetode
  • Indførelse af LEAN principper og projektprocesser

Det starter med et møde med en konsulent fra KP Consulting, hvor dine behov og muligheder drøftes for at optimere effekten i forhold til det som du ønsker skal gennemføres.

KP Consulting giver dig hurtig adgang til kvalificeret viden, der hjælper dig og din virksomhed videre.

Bruger din projektleder tid og værktøjer til at nedbryde kompleksitet og agere proaktivt eller afleveres problemerne hos dig med forventning om, at du løser dem?

Brug KP Consulting – vi har kompetencerne og erfaringen. Læs også om vores projektledelseskursus her.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​KP Consulting ApS

​Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal

8000 Aarhus C

CVR: 31860237

​​

Telefon: (+45) 40 32 93 21

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk

facebook  Følg os på Facebook