Specialist-kompetencer

Har du de rette kompetencer til at varetage

dine projekter ?

Hos KP Consulting har vi 25 års erfaring indenfor projektledelse, projekteksekvering og kvalitetssikring. Som kunde hos os får du den bedste rådgivning og sparring. Vi skaber de bedst mulige tekniske løsninger og styrker dine arbejdsprocesser. Derfor matcher vi virksomhedens behov med branchens mest kvalificerede specialister. 

Vores dygtige konsulenter har kompetencer inden for industri- og produktionssektoren, og deres høje faglige niveau hjælper dig med at skabe specialiserede løsninger og sikre fremdrift og vækst i din virksomhed. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af verdens bedste ingeniører.

Vi tilbyder:

  • Værdiskabende input og udvikling til din virksomhed
  • En hurtig proces, så din nye medarbejder kan være i gang i løbet af få dage
  • En løsning, der er tilpasset til dit projekt

​Udover projektledelse, som er vores primære kompetence, kan vores konsulenter også hjælpe dig inden for følgende områder:

​​

Elektronikingeniør

Elektroingeniørerne arbejder med udvikling og design af produkter og anlæg. Med deres hjælp får du innovative og elektroniske løsninger af høj kvalitet, som matcher virksomhedens behov.

Civilingeniør

Har din virksomhed brug for hjælp til at designe, analysere og efterprøve mekaniske systemer? Med vores dygtige mekaniske ingeniører får du teknologiske løsninger, der kan hjælpe din virksomhed med at sikre en bæredygtig fremstilling af maskiner og produkter.

Industriel designer

Vores industrielle designere hjælper dig med alt fra design til koncept- og produktudvikling. Med fokus på dine behov skaber de løsninger og produkter, der er innovative og funktionelle.

Hos KP Consulting sammensætter vi det rette team af teknisk kompetente mennesker til dit projekt i det tidsrum, der er nødvendigt for jer.​

Softwareudvikler

Vores erfarne softwareudviklere er specialister i programmering og systemudvikling og hjælper dig med at finde nye muligheder og skabe digitale og intelligente it-løsninger. Med øje for det tekniske potentiale, kan en softwareudvikler hjælper dig med at designe, programmere og implementere software, der lever op til dine ønsker.

Kontakt os i dag på (+45) 40 32 93 21, så finder vi den rette specialist til dig!

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​KP Consulting ApS

​Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal

8000 Aarhus C

CVR: 31860237

​​

Telefon: (+45) 40 32 93 21

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk

facebook  Følg os på Facebook