Om KP Consulting​

Hvem er KP Consulting?

​KP Consulting er et førende internationalt ingeniørkonsulenthus med høj faglighed, sund vækst og tilfredse kunder. Gennem højt kvalificerede og erfarne ingeniør-konsulenter med dyb teknisk specialisering finder vi løsninger, der passer til den enkelte virksomheds behov. 

Specialister i projektledelse og procesoptimering

KP Consulting har kompetencer i form af erfarne udviklingskonsulenter og specialister i projektledelse. Det gør os i stand til at løse komplekse projekter på tværs af virksomhedens behov og gennemføre specialiserede løsninger. Hvis din virksomhed har brug for hjælp til tekniske emner, finder vi de rette ingeniører til at udføre opgaven.

Vores konsulenter har kompetencer inden for industri- og produktionssektoren og ved at matche kandidater til virksomhedens behov, skaber vi de bedste løsninger og sikrer ydelser af høj kvalitet samt overholdelse af deadlines og budgetter.

Et stærkt netværk inden for tog- og jernbanesektor​

Gennem 25 år har KP Consulting opbygget et stærkt og stort netværk, som skaber værdi for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. 

Ved at være lettilgængelige, have korte kommunikationsveje, leverer vi en høj grad af professionalisme og kompetent rådgivning inden for kvalitetssikring, projekt-eksekvering og projektledelse.​ Vores ekspertise og mange års erfaring, gør os i stand til at gå direkte ind i et projekt, så man bruger ressourcerne bedre. Vi agerer proaktivt og skaber værdi ved at styrke vores kunders arbejdsprocesser.

En partner hele vejen

Vi tilbyder vores kandidater spændende muligheder for at arbejde i danske og internationale virksomheder. Derudover kan vi trække på et stort netværk, som giver mulighed for at prøve sig selv af gennem freelanceopgaver inden for industriprojekter.

Har du lyst til at læse mere om, hvem vi er, så tag et kig her.

Er du mere interesseret i, hvad vi kan hjælpe dig med, kan du læse mere her.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​KP Consulting ApS

​Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal

8000 Aarhus C

CVR: 31860237

​​

Telefon: (+45) 40 32 93 21

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk

facebook  Følg os på Facebook