Om KP Consulting​

Hvem er KP Consulting?​

​KP Consulting er et førende internationalt ingeniørkonsulenthus med høj faglighed, sund vækst og tilfredse kunder.

kp consulting billeder-26

Vi hjælper vores kunder med vores team af højt kvalificerede og erfarne ingeniørkonsulenter og har foruden dyb teknisk specialisering og erfaring, en solid forretningsforståelse for virksomheders behov og investeringer i strategiske tiltag og løsninger.

KP Consulting har kompetencer i form af erfarne udviklingskonsulenter og specialister i projektledelse. Det gør os i stand til at løse komplekse projekter på tværs af virksomhedens behov og gennemføre specialiserede løsninger.

Hvis din virksomhed har brug for hjælp til tekniske emner, finder vi de rette ingeniører til at udføre opgaven. Vores konsulenter har kompetencer inden for industri- og produktionssektoren og ved at matche kandidater til virksomhedens behov, skaber vi de bedste løsninger og sikrer ydelser af høj kvalitet samt overholdelse af deadlines og budgetter.

Indsigt og stor faglighed der sætter kunden i centrum

Vi har 25 års erfaring i projektledelse, eksekveringsprojekter og industriprojekter, og vores kunder kommer til at samarbejde med nogle af de bedste ingeniører, da vores team af konsulenter har enestående kompetencer og et solidt bagland. Med KP Consultings forretningsindsigt får vores kunder en stor konkurrencefordel. Igennem 25 år har KP Consulting ydet specialiseret sparring drevet af entusiasme og faglig dygtighed, som er grobunden for, at vores konsulenter lykkes i deres projekter. 

For vores samarbejdspartnere betyder det, at KP Consulting leverer en værdifuld service, der skaber resultater, som er et centralt element i vores succes.

Netværk​

Gennem 25 år har KP Consulting opbygget et stærkt og stort netværk, som skaber værdi for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Ved at være lettilgængelige, have korte kommunikationsveje, leverer vi en høj grad af professionalisme og kompetent rådgivning inden for kvalitetssikring, projekteksekvering og projektledelse.​ Vores ekspertise og mange års erfaring, gør os i stand til at gå direkte ind i et projekt, så man bruger ressourcerne smartere. Vi agerer proaktivt og skaber værdi ved at styrke vores kunders arbejdsprocesser.

En partner hele vejen

Vi tilbyder vores kandidater spændende muligheder for at arbejde i danske og internationale virksomheder. Derudover har vi også forskellige aftaler, som giver mulighed for spændende freelanceopgaver inden for industriprojekter.

Har du lyst til at læse mere om, hvem vi er, så tag et kig her.

Er du mere interesseret i, hvad vi kan hjælpe dig med, kan du læse mere her.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​KP Consulting ApS

​Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal

8000 Aarhus C

CVR: 31860237

​​

Telefon: (+45) 40 32 93 21

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk

facebook  Følg os på Facebook