Performance Review

Vi rådgiver vores kunder i industrien om igangværende eller afsluttede projekter og giver en samlet evaluering af et projektforløb.

​Vi kan tilbyde at udføre en dybdegående undersøgelse og sammenfatning efter færdiggørelse af større industri projekter, som har mange forskellige involverede parter i processen. Det kan være underleverandører, samarbejdspartnere, projektledere, egen organisation samt topledelse.

Vores konsulenter kan hæve sig op i helikopterperspektiv og give et samlet billede af hvordan alle de involverede parter håndterede projektet og samarbejdet. Vi kan endvidere give klarhed over om der var nok fokus på projektet fra centrale personer eller afdelinger samt give anbefalinger for fremtidige projekter.

Med KP Consulting er du garanteret en kompetent samarbejdspartner, som giver dig den indsigt du behøver for at kunne forandre din virksomhed eller dit næste projekt.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​​KP Consulting ApS

​Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal

8000 Aarhus C

CVR: 31860237

​​

Telefon: (+45) 40 32 93 21

E-mail: kontakt@kpconsulting.dk

facebook  Følg os på Facebook